Ursus 11054

ursus-11054-02

Güçlü traktör modellerinden bir diğeri olan 11054, Carraro transmisyon sistemiyle dikkat çekmektedir. Güçlü çekiş gücünün yanı sıra, kullanımının kolay olması, hemen her koşulda iyi sürüş kabiliyetine imkan vermesi ve yakıt tasarrufu sağlayabilmesi gibi nedenlerden dolayı iyi bir makine olduğu söylenebilir.

Ursus 11054 modeli, kaldırma kapasitesi en yüksek seviyede olanlardan biridir ve 4400 kg’ya kadar taşıma imkanı sunmaktadır.

Motor ve Şanzıman

Turbo şarj özellikli motor tipine sahip olan 11054’te kullanılan motor tipi ise Perkins 1104D Euro 3’tür. 4 silindirli bir motora sahiptir. Ursus 11054 modelinin silindir hacmi ise 4400 cm3’tür. 2 diskli, kuru tip ve IPTO debriyaj kontrol sistemi bulunmaktadır. Maksimum hızı birçok modelinde olduğu gibi 40 km’dir.

Yakıt kapasitesi yükseklerden biri olan model, 180 litrelik geniş bir hacme sahip. Şanzıman 24x 24 şeklindedir ve senkron ve shuttle özelliklerine sahiptir. Modelin, motor gücü 2200 d/ d iken tork gücü ise maksimum 1400 Nm’dir.  Carraro transmisyona sahip olan traktörde, ön ve arka aks planet dişli grubundandır.

Sürüş Konforu

Kullanım açısından araçta hidrolik kaldırma sistemi ve elektronik çekiş kontrolü sistemi bulunmaktadır. Modelde hava filtresi olarak 2 kademeli, kuru tip ve toz püskürtme özellikli olan tercih edilmiştir. Ursus 11054 kapsamında, kolay ayarlanabilen, piton- fix ve aynı zamanda ön bağlantılı kanca sistemi yer alıyor. Aracın kaldırma kapasitesi 4400 kg olup, sürüş sırasında herhangi bir zorluk yaşamadan kullanmanıza olanak vermektedir.

Hidrolik kumandalı fren sisteminde hidrostatik direksiyon sistemi tercih edilmiş. Genel donanımsal parçaları arasındaysa ikaz lambası, çalışma lambası, klima, ısıtıcı, beacon gibi özellikler bulunuyor.  Aynı zamanda sürüş konforuna destek olması açısından hidrolik römork fren sistemine ve havalı römork fren sistemi de bulunan özellikler arasında.

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir