Yanmar Traktör Pazarında Kendini Göstermeyi Amaçlıyor

yanmar

Amerika Traktör üretici firmalarından Yanmar, son yaptığı anlaşmalar ve bazı spor aktivitelerine sponsor olmasıyla birlikte Amerika birleşik devletlerinde ki pazar payını genişletmek istiyor.

AGCO ve John Deere gibi sektörün lider markalarının ABD pazarına hakim olması işlerini zorlaştırsa da 1912 yılında kurulan Yanmar, Japon teknolojisinin kullanıldığı ender markalardan biri.

Gemi motoru, motorlu araç ve aletlerin üretimini yapan firma yakın zamanda traktör üretimine girişmişti. Kısa sürede Güneydoğu Asya pazarına adım atan firma, birçok 3. Dünya ülkesine de şubeler açmıştı.

Traktörün tasarımcıları arasında Ferrari’yi tasarlayanında bulunduğu firma yetkililerince dile getirilmiş. Tasarımlarının dünyanın birçok kaliteli otomobil tasarımcıları tarafından geliştirildiğini söyleyen yetkililer bu alanda kusursuz bir traktöre sahip olduklarını da söylüyorlar.

Biz eklemek istiyoruz ki otomobil ile traktörün aynı şey olmadığının ve traktörün görselliğinden çok işlevinin kusursuz olması gerektiğinin ve bütün bunların yanı sıra pahalı olan hammaddelerin fiyatı düşünüldüğünde uygun fiyatlı traktörlerin daha çok sevilip tutulduğunun bilinmesi gerekiyor.

Şuan için Türkiye’de yetkili bir satıcısı bulunmayan Yanmar, çok yakında Avrupa ve Ortadoğu piyasasınada girecek gibi duruyor.

Traktörler.NET

Traktorler.NeT

Traktör bilgileri, fiyat listeleri, traktörlerle ilgili teknik içerikler içeren websitesidir. Aklınızdaki traktör modelini sitemizde aratarak hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir